"Pianismin monitaituri"

nko mistään kotoisin: Ensin Sallasta, sitten Laukaalta

Instrumentit: Koskettimet, laulu

Outi liittyi KinoJaken iloiseen soittajaperheeseen vuonna 2008 on siitä lähtien kuulunut yhtyeeseen kuin meetwursti leivälle. Pohjoisesta Keski-Suomeen kotiutuneen Outin vahvuuksiin kuuluvat tyylitajuiset kosketinosuudet, vahvat stemmalaulut ja mainio tilannehuumori. Stemmojen lisäksi Outi on enenevissä määrin kunnostautunut myös liidilaulussa, duetoissa sekä sovitusten tekemisessä. Aika monipuolista!

Soittokokemusta Outilla on vaikka muille jakaa. KinoJaken lisäksi hän on soittanut tanssimusiikkia mm. Seireenien ja Christa Huikko Bandin kanssa, tunnelmoinut Carolan kappaleita Carola Tribute Ensamblen riveissä, uppoutunut argentinaalaiseen tangoon Sol De Nochen riveissä vain muutamia mainittuna. Lisäksi hänet on voinut bongata säestäjänä lukuisista tilaisuuksista.

Outi kuuluu KinoJaken pedagogiperheeseen. Silloin kun ei ole keikoilla, hän toimii Gradialla opettajana. Vapaa-aika Outilla kuluu pitkälti tyttären kasvamista ihmetellessä.