facebook-ryhmä

<- seuraavat 10Kirjoita vieraskirjaanedelliset 10 ->

Viihdyttävää ja jalan alle menevää musiikkia Kestävät ry:n yksityistilaisuudessa 5.9. Esityksen kruunasivat letkeästi soitetut jivet! Onko varmaa, että esiinnytte su 23.9. Ainolan tämän kesän päätöstansseissa? Tästä ei toistaiseksi näy mainintaa muualla kuin keikkakalenterissanne.
Kauko S., Jyväskylä - 16.09.2018, 15:41:35

Hei, Yesterday I was in PK Pori since 2012, your music performance was fantastic again, especial the violin artist Ansku and the repertoire basically. Kiitos ! See and Hear you soon. Maybe also with the acoustic violin ?
Peter, Saksa - Nuremberg - 24.09.2017, 12:54:10

Kiitos aivan mahtavasta keikasta lauantaina 6.5.2017 Ruusulinnassa Nurmijärvellä!!! Näin teidän livenä eka kerran ja olin heti myyty :) Ihanan raikasta soitantaa, uudempia biisejä hienosti sovitettuna, kaunista stemmalaulantaa, upeita viulun sointeja jne,jne....Täytyypä laittaa lähilavojen sivuille kommentteja, että ottaisivat teidän useammin esiintymään. Suuri kiitos, teitte illasta upean :)
Arja, Espoo - 08.05.2017, 10:24:16

Kiitos palautteestasi! Olipa mukava kuulla että viihdyitte. Juu kyllä meillä kalenterissa tilaa on, toivokaa ihmeessä meitä keikoille niin sitä kautta niitä saattaa järjestyä. Hyvää kesän odotusta!
Ansku

Kiitos todella hyvästä keikasta Tulisuudelmasta. Tulkaahan keikkailemaan useammin pääkaupunkiseudulle. Valssisikermä oli todella hauskan oivaltava. Pitäkää ehdottomasti ohjelmassa Tahdon rakastella sinua. Se super mainio hitaanana rumbabolerona. Hot stuff jätti samenttisen karamellin maun suuhun.
Larissimo, Stadi - 15.03.2017, 01:17:05

Hei! Kiitos teille suurenmoisesta esiintymisestänne Saarijärven Kirmoilla pe 22.7.2016. Meno oli sopivan letkeää ja mukaansa tempaavaa, laittoi tanssijalat vipattamaan!
Rielka, Saarijärvi - 23.07.2016, 12:26:25

Esakalliolla 27.5. kuulin ensimmäisen kerran teitä. Erittäin hyviä ja raikkaita sovituksia. Illan aikana kuulin monien kehuvan teitä. Itse kaipaan juuri tällaisia tuulia tanssilavoille. Heitän myös tähän yhden biisihaaveeni: niin haluaisin tanssia valssia Aikuisen Naisen -tahdissa :)
Janne, Somero - 29.05.2016, 02:05:32

Heipä hei ja kiitos palautteesta! Mitä biisitoiveeseesi tulee, niin järjestäjätaho antaa kyllä Esakalliolla rannekkeen jolla kuulema "pääsee kaikkiin laitteisiin", eiköhän sieltä joku aikuinen nainenkin löydy tanssiasi tahdittamaan... ;) no joo Laitetaan korvan taakse. Hyviä kesätansseja ja jälleennäkemisiin!
Ansku

Kiitos hienosta Tanhuhovi keikasta 26.4.2016. Illan se parempi bändi ehdottomasti. Rytmi oli kohdallaan lattareissa ja hitaat valssit olivat aivan ihanat. Harvoin kuulee bändin soittavan triolia ja kuuluttavan sen soitettavan. Solistit olivat upeat ja duettokappaleet hienoja. Tanssiminen on nautinnollista, kun on näin ammattitaitoinen bändi soittamassa. Tulemme varmaan jatkossakin keikoille.
Veli ja A-L, Raasepori - 27.03.2016, 10:47:05

Kiitos että näitte vaivaa ja tulitte antamaan positiivistakin palautetta! On meidän soittoniekat sen verran kouluja käyneitä ja tanssimusiikkia tutkineita että hieno homma kun joku kuulee ne ajatukset mitä mekin bändissä ollaan yhdessä ajateltu ohjelmistosta, tempoista, rytmeistä, soundeista ja yhteissoitosta.. Tervetuloa uudestaan, ja tulkaahan rohkeasti kasvotusten jutulle!
Ansku

Ja tietysti myös tanssikursseja ja lavojen temppuratoja meidän juipit on kolunneet... ;)

Moi, onko teiltä olemassa levytyksiä? Ja, jos on niin mistä voisi löytää?
Tanssineito, - 20.03.2016, 08:43:30

Orkesteri joka soittaa kuin konserttiyleisölle lavatansseissa niin jompikumpi kärsii - toivottavasti eivät molemmat.
Jani, Aura - 17.01.2016, 08:22:33

Kiitos palautteesta. Toivottavasti pystyisimme tarjoamaan elämyksiä kaikille, myös heille jotka haluavat vain kuunnella. Eikä tanssittavuuden tarvitse silti kärsiä :)

Kiitos kun tulitte Kuopioon ja Rauhalahteen. Oli niin ihanaa tanssia ja kuunnella UPEAA laulanne ja soitantaa tämän kylmän ja pimeän tammikuun piristykseksi. Nyt taas jaksaa odottaa kesälavoja ja toivottavasti pääsen myös näkemään Teidät uudelleen. Onnea tulevaisuuteenne!
Leena, Kuopio - 10.01.2016, 13:29:44

Seuraavia vetoja:

la 04.05.2019
Ruusulinna,Nurmijärvi

la 18.05.2019
Naapurivaara,Sotkamo

la 08.06.2019
Ämyri,Somerniemi