"Alataajuusvastaava"

Onko mistään kotoisin?: Eräjärven lähiöstä

Instrumentit: basso

Jussi ajautui basson kanssa samalle kurssille sattuman oikusta kymmenisen vuotta sitten. Hyvin nopeasti tästä aiemmin fiksusta ja filmaattisesta nuoresta miehestä kuoriutui esiin sisäinen basisti ja tämän jälkeen yhteiselo nelikielisen kanssa onkin ollut kohtalaisen pysyvää. Ajan myötä soitin on tullut jossain määrin myös tutuksi. Teoriaopinnot ovat vähässä, mutta ainakaan hän ei laita enää nuotteja suuhunsa.

Lavatanssikulttuuri ja sen lieveilmiöt kuten artistit ovat kuitenkin olleet lähellä Jussin sydäntä jo pitkään aiemmin. Harrastuksina mainittakoon punttisali (harvoin), tietokoneet (usein), kirjoittaminen (harvoin) sekä sosiaalinen verkostoituminen (höpöttäminen).

Soittamisen lisäksi Jussin vastuualueena KinoJakessa on "bändin visuaalinen ja viestinnällinen imago" joka tarkoittaa käytännössä kotisivujen ylläpitämistä.